6 comunități online despre relațiile cupluri pe care ar trebui să le înscrii

BDSM: sfaturi pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a localizeaza recomandari si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

image

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti absolut incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai esential BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele si, de asemenea, latex. Evident, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou functie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, net precum si specializate magazine furnizati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de real durere, este cu adevarat crucial sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a opri orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece belows poate fi adesea legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta tehnica care solicita o masiva cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este metoda https://stiri.md/article/social/pornografie-infantila-in-r-moldova-recomandari-oficiale-pentru-parinti ca trebuie sa fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica rezonante, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.